Velkommen til Kaktus

Vores Super hyggelige salon i hjertet af København. Kun 2 min fra Nørreport
Læs mere

Kaktus

Salonen er beliggende på den hyggelige Fiolstræde med masser af liv og stemningsfyldt gademiljø.

Hos os er sundhed, service og forståelse for hver enkelt kundes ønske, i højsædet. Vores koncept er, at tilbyde vores kunder 100% professionel behandling fra et team med flere års erfaring i branchen. Vi vælger alle vores produkter, hårfarver og permanent med omtanke, da vi ønsker det bedste for vores kunder, til os selv i vores arbejdsmiljø og ikke mindst vores omgivelser.

Vi tilbyder attraktive priser og det behøver ikke at tage hele dagen at blive klippet. Du kan sagtens bruge din frokostpause hos os, da vi er effektive samt dygtige og forstår, at din tid også er dyrebar. Vi bruger den tid som skal til, for at tilfredsstille vores kunder på den bedst tænkelige måde.

Vores kundekredse er dig og hele din familie. Vores inspiration søger vi over alt, vi følger med modeugerne, vi tager på kurser og ikke mindst fra gademoden hvor vi elsker at spotte ny cool trends. Hår, make-up, mode, sundhed og ikke mindst vores univers er hvad vi brænder for og vi er så heldige ad få at arbejde til dagligt med hvad vi elsker at lave.


Purple Cool

We love our toners, they are like a lipgloss on your hair

Copper Love

CopperGold autum favorit

Blondie Honey

Blond and shine the perfect mix