Om os

Vi kommer alle tre fra Island, og har vores fire års uddannelse derfra.
To af os er barndomsveninder som har arbejdet sammen i mange år både på Island og også her i København, hvor vi har boet i flere år efterhånden.

På Island har vi arbejdet lidt forskellige steder som frisører og lavet hår og makeup i teatre samt til modeshows. Vi har været selvstændige frisører i flere år her i København. Men drømmen om at åbne vores eget sted med grøn koncept har altid været der og endelig er den blevet til virkelighed.

At være opvokset på Island gør at man bliver meget påvirket af naturen både på en kreativ måde men man får også lyst til, at gøre forskel med at beskytte naturen så godt man kan og det kan være svært når man er frisør.


Vi har fundet ud af hvilken måde vi bedst kan gøre forskel på og vi går efter produkter og farver som er mere miljøvenlige og vi håber, ønsker og tror på at du også gør.

Iris

Frisør, fire års uddannelse fra Island
Book tid

Dunna

Frisør, fire års uddannelse fra Island
Book tid

Arnbjørg

Frisør, fire års uddannelse fra Island
Book tid

Vores udvalgte produkter

KEVIN MURPHY

Hudpleje til dit hår.

Udviklet ud fra den samme filosofi som hudpleje er Kevin Murphy produkter designet til at levere store resultater, styrke og hold. Kevin Murphy søger ingredienser fra firmaer, der anvender mikrodyrkning samt organiske og økologiske dyrknings- og høstmetoder for at sikre den højeste og mest naturlige kvalitet for Kevin Murphy produkter.

VITAMINER OG AMINOSYRER REPARERER YDERSIDEN AF HÅRET, TYKNER HÅRET og reducerer forekomsten af spaltede spidser.

Fugtgivende ingredienser fra Mangosmør og Murumurusmør udjævner cuticlen og blødgør håret.

EKSTRAKTER FRA PERUVIANSK BARK, BAOBAB, BAMBUS OG ORANGEBLOMSTER GIVER HÅRET MASSER AF VÆGTLØS FUGT.

Antioxidanter fra Kakadublomme, Orkide, Lotusblomster og Ørkenlime reducerer tilfælde af knækket hår og reparerer kemiske skader helt naturligt.

ALLE KEVIN.MURPHY HÅRPRODUKTER ER FRI FOR SULFATER, PARABENER OG SKADELIGE STOFFER

Afbudspolitik

Der kan opstå situationer, hvor der ikke er mulighed for at komme til aftalt behandling, dette har vi generelt stor forståelse for, men for at vi ikke står tilbage med en tid vi ikke kan udnytte beder vi dig derfor kontakte os, således at vi har mulighed for at tilbyde tiden til anden sideI tilfælde af, at du skulle være forhindret i at møde op, beder vi dig gøre os opmærksomme på det minimum 12 timer inden for behandlingens start. Bliver det nødvendigt for dig at afmelde tiden, ring venligst til salonen i åbningstiden. ellers må vi desværre meddele at der skal betales en ydelse på 50% af behandlingens oprindelige pris..

VIGTIG! Afbud accepteres ikke via mail.